K34

MARMELADNIK (INOX POSODA Z MEŠALOM)

2024-03-24
  • Šifra: K34
  • Razpoložljivost: Na zalogi
EUR
  • 1.70800

    1.708,00€

  • Brez DDV: 1.400,00€

Pri nakupu omenjenega artikla, zraven podarimo še kvaliteten delovni brezrokavnik! 

MARMELADNIK - INOX POSODA Z MEŠALOM MODEL MAR. 50 

Naprava je predvsem namenjena kuhanju različnih vrst marmelad, lahko pa se uporablja tudi za kuhanje golaža, raguja, ocvirkov... Je zelo enostavna in učinkovita za uporabo, poleg tega pa je na dnu dnu posode nameščen inox ventil za enostavno polnjenje embalaže. 

Kapaciteta posode je 50L, lonec pa se lahko uporablja tudi pri pasterizaciji, tako da vanj vstavimo spiralno cev s priključki (možnost nakupa). 

Inox posoda z mešalom je opremljena z dvema posebnima mešalnima loputama. Spodnja loputa čisti dno posode, stranska loputa pa skrbi, da se pripravljena zmes v posodi dobro meša. Inox posoda ima na spodnji strani vgrajen iztok (poseben inox ventil) preko katerega praznimo vsebino iz posode. 

Posoda je zgrajena iz kakovostnega inox materiala AISI 304. Ima odebeljeno dno, v katerem je vgrajen poseben material, ki preprečuje da bi se vsebina v posodi oprijemala na dno.

Naprava je namenjena za živilske namene. Pred uporabo je potrebno prebrati priložena navodila, saj lahko z napravo upravljajo samo usposobljene osebe.


GLAVNE KOMPONENTE:

-  50L INOX POSODA

- ENOFAZNI MOTOR 220V

-  MOČ MOTORJA 0,12kW (z varovalno zaščito)

-  STIKALO za samodejno ustavitev motorja(montirano na pokrovu mešala)

-  KONTROLNI POKROV (možnost odpiranja)

-  NAVODILA ZA UPORABO